Aanpassingen voor uw auto, wij verzorgen het voor u! 2018-02-08T12:22:37+00:00

PAINT PROTECTION

Voor lakbescherming tegen steenslag bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gecertificeerd installateur van Xpel Ultimate folie. Door middel van voor gesneden kit kunnen wij uw auto inpakken met transparante folie met de zogeheten “self healing” functie. Met deze zelf herstellende folie rijdt u altijd in een nieuwe auto!

CARWRAPPING

Door middel van carwrapping kunt u uw auto elke gewenste kleur geven. Naast het uiterlijke verschil biedt de folie ook een beschermende factor om uw lak in topconditie te houden. Naast volledige kleur veranderingen kunt u ook bij ons terecht voor een full color print of custom design. Vraag naar de mogelijkheden.

CHIPTUNING

Door middel van software aanpassingen kunnen wij uw auto voorzien van meer vermogen, een efficiënter verbruik en betere rij-eigenschappen. Alle software welke wij gebruiken is in samenwerking met onze vaste partner ontwikkeld en uitvoerig getest op de testbank. U kunt voor alle tuning bij ons terecht.

EXHAUST SYSTEMS

Met een uitlaat systeem krijgt uw auto het geluid wat deze verdiend. Wij leveren diverse hoog aangeschreven merken uitlaten zoals Akrapovic, Fi-Exhaust, Quicksilver, Capristo, Armytrix en andere bekende merken. Naast het leveren van deze systemen kunnen wij ook de montage verzorgen.

WINDOW TINTING

Wij tinten de ruiten van uw auto op kwalitatief hoog niveau. Wij demonteren ruiten als dit voor het beste resultaat nodig is en werken uitsluitend met de beste folies welke er op de markt te vinden zijn. Naast de achterruiten tinten wij ook voorportieren en voorruiten geheel naar de Nederlandse wetgeving.

WHEELS & TIRES

Voor velgen en banden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren diverse merken velgen zoals ADV.1, Vossen, BBS, Novitec, Vorsteiner, HRE en andere grote merken. Ook voor banden van de meest bekende A-merken zoals Michelin, Pirelli, Continental en andere merken kunt u bij ons terecht.

DETAILING

Om uw nieuwe auto in optimale conditie te houden of uw gebruikte auto weer in ere te herstellen kunt u bij ons terecht. Door middel van uitgebreide polijst behandelingen en infrarood glas coatings beschermen wij uw lak tegen alle weersinvloeden. Uw auto verlaat onze werkplaats mooier dan nieuw!

SECURITY

In samenwerking met Technocon voorzien wij uw auto van een professioneel Moving Intelligence voertuig volgsysteem (Mi50) en optioneel een start blokkeer systeem (MiBlock). Naast veiligheid beschikt u hiermee ook over een rittenregistratie systeem. Informeer naar de mogelijkheden!

BRAKE CALIPER PAINTING

Er is steeds meer vraag naar het spuiten van remklauwen in een kleur naar wens. Uiteraard dient dit er wel uit te zien alsof de auto zo geleverd had kunnen zijn. Wij spuiten remklauwen in elke gewenste kleur met logo’s naar wens onder de blanke lak. Dit kunnen wij combineren met rem onderhoud diensten.

TRANSPORT

Wij verzorgen transport naar wens over de gehele wereld. U kunt hier zowel denken aan open als gesloten transport, combi transport voor meerdere auto’s en transport per vliegtuig. Uw exclusieve auto verdient uitsluitend de beste zorg. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

BODY REPAIR

Helaas krijgen we er allemaal mee te maken. Schade aan onze auto, hoe zuinig we ook zijn. Bij ons bent u aan het juiste adres voor reparatie van schade en het volledig herstellen van uw auto. Wij kunnen herstel uiteraard in samenwerking met uw verzekeringsmaatschappij oplossen.

TUNING PARTS

Een standaard auto te gewoon… Wij kunnen uw auto volledig naar wens aanpassen met tuning parts van merken zoals Brabus, TechArt, Mansory, ABT, Vorsteiner, Novitec en vele andere hoog aangeschreven tuning merken. Informeer naar de mogelijkheden, levertijden en prijzen.